Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.
Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.
NaamAanbiederDoelVervaldatumType
CookieConsentpminternet.nlSlaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein1 jaarHTTP
fe_typo_userpminternet.nlHoudt gebruikersstatussen over paginabezoeken bij.SessionHTTP
pmisportofolio_categorypminternet.nlNiet geclassificeerdSessionHTTP
pmisportofolio_detailpminternet.nlNiet geclassificeerdSessionHTTP
Overige cookies zijn cookies die niet noodzakelijk zijn voor een goede werking van de site.
Wij gebruiken geen cookies van dit type
Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.
NaamAanbiederDoelVervaldatumType
_gapminternet.nlRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.2 jaarHTTP
_gatpminternet.nlGebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragenSessionHTTP
_gidpminternet.nlRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.SessionHTTP
dis-141573aim4media.comNiet geclassificeerd29 dagenHTTP
Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.
NaamAanbiederDoelVervaldatumType
collectgoogle-analytics.comGebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.SessionPixel
r/collectdoubleclick.netNiet geclassificeerdSessionPixel
Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.
Wij gebruiken geen cookies van dit type
Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.
Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 16-5-2018 door Cookiebot

Biovegan Konfitura Geleermiddel

€ 2,49
Op voorraad

Het geleermiddel van biovegan is makkelijk in gebruik, de jam heeft een mooie structuur en consistentie en is neutraal van kleur en smaak.

Geen gebruik van ammonia - voor de heerlijkste jam!
BioVegan maakt gebruik van 'niet geamideerde' pectine. Dit betekent dat de pectine niet is behandeld met ammonia. Geamideerde pectine is voor het gebruik voor gecertificeerde biologische levensmiddelen niet toegestaan. Glutenvrij én geschikt voor vegetariërs en veganisten!

Een kleine geleertest...
Omdat deze "niet geamideerde" pectine heel anders is, werkt de Konfitura anders dan de meer bekende geleermiddelen. Het is daarom aan te raden om een kleine test te doen voordat je de jam gaat maken.
Zet daarvoor een bord in het vriesvak zodat die goed koud wordt. Maak dan de hete vruchtengelei (met vruchten, Konfitura, citroensap en zoetmiddel) en schep twee eetlepels daarvan op het ijskoude bord. Op die manier kan je de consistentie testen. Is de jam te dun, voeg dan in je pan wat Konfitura toe en laat weer heet worden. Neem dan opnieuw de proef.
Het verschilt per fruitsoort hoeveel Konfitura je nodig hebt, omdat elke fruitsoort zijn eigen gehalte natuurlijk pectine heeft.

Gebruik:
22gram Konfitura op 1 kg fruit. Suiker kan naar smaak/wens worden toegevoegd.