Stevige glazuur voor het decoreren van koekjes, taarten, cupcakes en ander gebak. Decoraties worden opgespoten m.b.v. verschillende spuitmondjes. Deze icing hard volledig uit.
Recept:
Op 400gr mix voor royal icing 50gr water toevoegen en circa 7-10 min
rustig kloppen tot deze goed wit is voor een stijve consistentie. Voor
een medium consistentie 2 theelepels water toevoegen en 4 theelepels voor een dunne consistentie. Bij gebruik van kleurstof iets minder water toevoegen.
Inhoud: 1 kg
Ingrediënten:
Suiker(95%), Gedroogde glucosestroop, SCHARRELEIWITPOEDER, Citroenzuur(E330).
ALLERGENEN: Ei,
Kan bevatten: Geen,
Voedingswaarden per 100 gr product:
Energiewaarde 1697kJ (405 kcal)
Vochtgehalte 1%
Eiwit: 1,5 gr
Koolhydraten: 98,1 gr
Waarvan suikers: 93,0 gr
Waarvan zetmeel: 0,1 gr
Totaal vetten: 0 gr
Verzadigd: 0 gr
Zout: 0,062 gr